
کد خبر:۸۴۸۸۵۴
از میان ۱۶۴ طرح پژوهشی؛
۴ استاد دانشگاه امیرکبیر گرنت بینالمللی توبیتاک ترکیه را دریافت کردند
گرنت بین المللی توبیتاک به ۴ استاد و محقق دانشگاه صنعتی امیر کبیر تعلق گرفت به همین منظور وزارت علوم به هریک محققان برای انجام فعالیت پژوهشی ۴۰۰ میلیون ریال اعطا میکند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل ازدانشگاه صنعتی امیرکبیر، براساس فراخوان طرحهای پژوهشی مشترک ایران و ترکیه در تیرماه ۹۸ که منجر به دریافت ۱۶۴ طرح پژوهشی مشترک میان محققان ایرانی و ترکیهای شد، گرنت بینالمللی توبیتاک ترکیه به سعیده سرآبادانی تفرشی عضو هیاتعلمی دانشکده شیمی، محمدرضا خدابخش محقق پست دکتری دانشکده مهندسی مواد و متالورژی، داوود حقشناس فتمه سری عضو هیاتعلمی دانشکده مهندسی مواد و متالورژی و حسام مکی عضو هیاتعلمی دانشکده مهندسی پلیمر و رنگ دانشگاه صنعتی امیرکبیر اعطا شد.
فرآیند بررسی اولیه مدارک ارسالی توسط کارشناسان انجام گرفت و سپس ۱۳۴ طرح نهایی که به صورت صحیح و مطابق موارد درخواستی ارسال شده بودند در دیماه ۹۸ وارد مرحله داوری شدند. داوری علمی طرحها در کشور با دعوت از اعضای هیاتعلمی و محققان از دانشگاهها و مراکز پژوهشی سراسر کشور انجام شد و برای هر طرح ۲ داور منتخب اختصاص یافت. در کشور ترکیه نیز داوریها توسط توبیتاک با اختصاص ۳ داور به هر طرح انجام گرفت.
با جمعبندی نظرات داوران هر دو کشور طی فروردین و اردیبهشت ماه، تعداد ۲۲ طرح مشترک میان پژوهشگران ایرانی و ترکیهای که در لیست داوری هر دو طرف برای انتخاب نهایی توصیه شده بودند، با تصمیم مشترک مرکز همکاریهای علمی و بینالمللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و توبیتاک انتخاب شدند.
طرحهایی که صرفا از جانب یکی از طرفین برای انتخاب توصیه شده بود در لیست نهایی قرار نگرفتند. بودجه اختصاص دادهشده برای طرحهای منتخب از سوی توبیتاک برای محقق ترکیهای مبلغ ۱۰۰ هزار لیر و از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای محقق ایرانی ۴۰۰ میلیون ریال تعیین شده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.